"Pihalla on kiva olla"

Niin sanoo lemmikkisi - satoi tai paistoi.

Kosti®-koiratarhaelementit

Elementeistä kokoat kestävän ja turvallisen koira-aitauksen ilman työkaluja ja perustustöitä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Kosti® on rekisteröity tavaramerkki, sekä avainlipputuote. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa kestämään vaikka minkälaisia vaihtelevia sääolosuhteita ja kovaakin käyttöä. Tarhan kunnosta ei siis tarvitse huolehtia vuosittain!

Valmistamme ja myymme noin sata koiratarhaa joka vuosi. Asiakkainamme ovat mm. Poliisi, Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, sekä tietenkin koiraharrastajat ja kennelit ympäri Suomen. Vastaamme myös erikoisasiakkaiden (mm. kanojen ja minipossujen) ulkoilutarpeisiin.

Ominaisuudet

Osat on valmistettu kotimaisesta teräksestä ja kaikki liitokset ympärihitsattu ammattitaidolla. Pintakäsittelynä käytämme kuumasinkitystä, joka suojaa osat korroosiota vastaan vuosikymmeniksi. Tukeva rakenne pitää lemmikin kuin lemmikin tarhan sisäpuolella ja vastaavasti myös ulkopuoliset tunkeilijat loitolla. Elementit ovat kunnollista suomalaista laatutyötä ja näin ollen ne ovat arvossaan vielä vuosien käytön jälkeenkin.

Kosti ja PikkuKosti

Kosti®-elementit

PikkuKosti®-elementit

Helppo ja nopea pystyttää

Katso miten helppoa pystyttäminen on!

Kiinnostuitko?/Kysyttävää?

Ota yhteyttä...
... sähköpostitse kostimyynti(a)terholanmetalli.fi
... puhelimitse 045 341 3911
... tilaamalla elementit kätevästi Tilauslomakkeen avulla